HELDER. is opgericht door Gert-Jan van Holten. Na vele jaren in verschillende senior-managementposities en als interim CFO-COO gewerkt te hebben, besloot hij in 2015 HELDER. op te richten. Een bedrijf waarin hij zijn jarenlange ervaring, brede kennis en krachtige netwerk inzet om de ondernemer (weer) te laten ondernemen.

“Ondernemers zijn als geen ander in staat hun dienst/product te maken en verkopen. Echter als het gaat om focus, je bedrijf bouwen en ‘borgen’ door de juiste mensen, structuren, overzichten tot je beschikking te hebben, dan is daar vaak letterlijk veel winst te behalen”, stelt van Holten op basis van zijn jarenlange ervaring met succesvolle ondernemers. “Inzicht door overzicht. Praktisch en helder. Zodat de ondernemer weer kan doen waar hij/zij goed in is; Ondernemen. Helder toch?”

Een kritische voorwaarde voor deze resultaatgerichtheid is het beschikken over de juiste informatie op het juiste tijdstip. Alleen dan ben je als Ondernemer in staat om op ieder moment beslissingen te nemen en concurrerend te blijven. Nu en in de toekomst. Veel ondernemers onderschatten deze ‘voorwaarde’ of weten niet hoe dit constructief en efficiënt op te pakken. Een op maat gemaakt ‘Ondernemersdashboard’ blijkt bijvoorbeeld een eenvoudig en doeltreffend middel om het vizier scherp te houden in een snel veranderende wereld.

Het centraal stellen van het belang van de Ondernemer – en dit als een gezamenlijk doel zien – is waar het onderscheid wordt gemaakt. Niet het productportfolio, niet het aantal uren of ‘dikke’ rapporten, zijn het doel maar het uiteindelijke resultaat voor de Ondernemer. De echte behoefte van de Ondernemer – die soms door de waan van de dag in de luwte geraakt – invullen. Overzicht en de juiste ondersteuning, geven rust, ruimte en energie voor groei.

Altijd vanuit het belang van de Ondernemer. Altijd vanuit de drive dat het beter, sneller, goedkoper kan. Zo ontwikkelt Gert-Jan zich vaak ook tot vertrouwenspersoon. Een sparringpartner die vanuit onafhankelijkheid, ervaring en netwerk altijd Helder opereert en adviseert.

Linked In profiel: www.linkedin.com/in/gjvanholten

Top